MANU DELAGO - CIRCADIAN ENSEMBLE

  • 18 Nisan 2020 | Cumartesi
    21:00
Bu etkinlik iptal edilmiştir

Dünyaca ünlü handpan sanatçısı ve besteci Manu Delago yeni albümü ve bugüne kadarki en büyük performansıyla dönüş yapıyor.

13 Eylül’de One Little Indian Records etiketiyle yayınlanan Circadian, dinleyiciyi uyku evrelerinden geçirerek REM uykusu, hafif uyku, derin uyku ve ani uyanış hissini yaşatıyor. Bireysel günlük ritim konseptinden ilham alan Delago, Björk, Olafur Arnalds, Cinematic Orchestra ve Anoushka Shankar ile dünyayı dolaşan bir müzisyen olarak çektiği uykusuzluktan da yola çıkmış.

“Bu albümü yapmadan önce, birkaç ay hiç ara vermeden beş kıtada çok sayıda ülkeye gittiğim bir turne dönemim oldu,” diyen Delago, albümünün gece temasını bu şekilde açıklıyor.

“Gerçekten aynı anda dört grupla turnedeymişim gibi hissediyordum ve rüyalarımda müzik ve ekipler birbirine karışmaya başlamıştı. Beynimin uyku sırasında tüm bu deneyimleri hazmetmeye çalışması bana çok ilginç geldi. Aslında REM evresinde beyin son derece yaratıcı oluyor. O stresli turne döneminde uykuyu bilinçli olarak takdir etmeye başladım ve herhangi bir zorluğun üstesinden gelmeme nasıl yardımcı olduğunu anladım.”

Manu Delago’nun birçok ödül kazanan önceki albümü Parasol Peak icra edilmek için yazılmış ve sıra dışı şartlarda bir dağda kaydedilmiş olsa da hiçbir zaman canlı olarak seyirci karşısında çalınmadı. Delago tüm bu yolculuğun takım ruhu ve grup performansı açısından önemli bir ders olduğunu söylüyor. Delago, Circadian albümünü yapmak ve canlı performanslarla eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkmak için en sevdiği müzisyenlerden oluşan yeni bir grup kurdu.

Çok beğenilen Silver Kobalt ve Metromonk albümlerinin elektronik ağırlıklı tonundan uzaklaşan Delago, dünya turnesinde –Vietnam, Rusya, Türkiye ve Endonezya gibi ülkelerde- bulduğu vurmalı çalgılardan, elektronikten ilham alan akustik formda bir albüm yapmak için faydalandı. “Elektronik müziğin beni etkileyen öğelerini kullanmak istedim; sıcak analog synthesizer olarak klarnet ve akordeon kullanıp, orkestrayı andıran ama yine de son derece samimi bir hava yaratmak için yaylı çalgılar ve trombon ekledim.”

  • Erken Dönem Bilet Satış (%30 indirimli) - 63 TL

    BİLET BİLGİLERİ

    Normal dönem bilet fiyatı: 90 TL
    Erken dönem satış bilet fiyatı %30 indirimli olarak satışa sunulmuştur ve sınırlı sayıdadır. 
    Avantajlı dönem satış bilet fiyatı %15 indirimli olarak sınırlı sayıda satışa sunulacaktır. 

    Biletinizi Beykoz Kundura internet sitesinden ya da Kundura Gişe’den satın alabilirsiniz.
    Kundura Gişe Çalışma Saatleri:
    Hafta İçi:
    10:00 – 17:00
    Hafta Sonu: 12:00 – 21:00
    Bilgi için:  +90 216 323 31 30           /              gise@beykozkundura.com

    Bilet İade/Değişiklik: Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, etkinliğin iptali ya da tarih değişikliği olması durumu dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. 

    ÖNEMLİ BİLGİLER
    Oturma Düzeni: Koltuklarımız numaralı değildir.
    Mekân Kullanımı: Seyircilerimiz satın aldığı biletin seansından 2 saat önce alana kabul edilecektir.
    Etkinlik biletinin Beykoz Kundura içinde yer alan çekim platolarına giriş izni vermediğini önemle hatırlatır, belirtilen alan dışına çıkmamanızı rica ederiz.
    Geç gelenler: Ara olmayan etkinliklerde etkinliğin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacaktır. İzleyicilerimizin seanslara vaktinde gelmeye özen göstermelerini rica ederiz.
    Çocuk İzleyiciler: Çocuk etkinlikleri dışında 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesini rica ederiz.
    Kayıt: Etkinlik sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve herhangi bir kayıt cihazı ile kayıt yapmak yasaktır.
    Yeme - İçme: Kundura Sahne’de yer alan yiyecek ve içecek hizmetinden faydalanabilir ya da Beykoz Kundura’nın restoranı Demirane’yi tercih edebilirsiniz.
    Program Değişikliği: Bizi sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın! Elimizde olmayan nedenlerden ötürü program değişikliği olursa internet sitesi ve sosyal medya aracılığıyla duyuracağız.

Bilet Seçimi

Oturma Düzeni

Kundura Cinema Celebrates the 50th Anniversary of Moon Landing

Kundura Sinema'dan Ay'a Yolculuk

Kundura Sinema'da Wim Wenders Seçkisi